pagina afb oversons

Parkeervak2015: Registratie gratis toegangsbewijs

Geschreven door Madelon Herfst op .

pvak

Scanton neemt van 21 april t/m 23 april 2015 deel aan de Parkeervak 2015, in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. De Parkeervak is de enige beurs in Nederland waar alles draait om parkeren.

U bent van harte welkom op onze stand 730. Voor een gratis toegangsbewijs kunt u zich hier registreren.

Nieuw € 10-biljet

Geschreven door Madelon Herfst op .

Op een persconferentie bij de ECB in Frankfurt is het nieuwe bankbiljet van € 10 onthuld. Op 23 september van dit jaar komt het nieuwe € 10-biljet in omloop. Dit nieuwe € 10-biljet maakt deel uit van de bankbiljetten van de Europa-serie. Het eerste bankbiljet van de nieuwe serie, dat van € 5, is op 2 mei 2013 in omloop gekomen.

Om ervoor te zorgen dat uw parkeerapparatuur het nieuwe € 10-biljet na de introductie op 23 september kan accepteren, is het van belang dat de apparatuur hierop is voorbereid.

Wij adviseren u om, voor zover u dit nog niet geregeld heeft, de apparatuur hiervoor aan te laten passen. Uw aanvraag voor de upgrade kunt u sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (Graag vóór 15 augustus a.s.).

 

TKH breidt geografische positie uit voor parkeeroplossingen

Geschreven door Meghan de Koning op .

TKH maakt bekend dat zij overeenstemming heeft bereikt met betrekking tot de overname van 100% van de aandelen in Park Assist, gevestigd in New York City (USA) Park Assist is een innovatief vision-technologiebedrijf dat zich richt op technologie-oplossingen op het gebied van parkeerbeheer, met vestigingen in New York City (USA), Australië en Verenigd Koninkrijk. Met de overname van Park Assist breidt TKH haar geografische positie in Noord-Amerika en Australië uit en verwerft ze specifieke video analytics-technologie voor de parkeermarkt, hetgeen een fraaie toevoeging is aan haar bestaande technologieën voor parkeeroplossingen.

Oplevering nieuwbouw ziekenhuis Uden

Geschreven door Meghan de Koning op .

Twee ziekenhuizen in Oss en Veghel zijn gefuseerd en werken sinds 1 april in het nieuw gebouwde Bernhoven ziekenhuis  in Uden. In deze periode is ook betaald parkeren ingevoerd voor bezoekers.De parkeervoorziening, welke in bezit is van de gemeente,  is opgedeeld in tweeën. 600 parkeerplaatsen zijn gereserveerd voor het personeel die gratis hun auto mogen parkeren.De overige 600 plaatsen zijn voor bezoekers. Zij moeten betalen voor parkeren. De tarieven zijn € 1,25 per uur met een maximum van € 5,00 per dag. Men kan zowel met contant geld als de bankpas betalen.

Scanton op de Parkeervak 2013

Geschreven door Meghan de Koning op .

Parkeervak2013

Scanton neemt van 9 april t/m 11 april 2013 deel aan de Parkeervak 2013, in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. De Parkeervak is de enige beurs in Nederland waar alles draait om parkeren.

U bent van harte welkom om op onze stand  03.D068

Quotes

Parking+Protection koos op haar project “parkeergarage Jeroen Bosch Ziekenhuis” voor de LED verlichting van Scanton. Een mooie toepassing met heldere lichtopbrengst! Een goede stap in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

H. van Engelen
Parking + Protection

Meer referenties

TKH Parking Solutions

TKH Parking Solutions is een cluster van bekende en gerenommeerde TKH-bedrijven.

Samen bieden zij diverse innovatieve oplossingen en daarmee een compleet producten- en dienstenpakket voor professioneel parkeermanagement in de internationale parkeermarkt.

Meer info

Contact

 • Adres
  Industrieweg 22
  4153 BW Beesd
 • Telefoon
  088 - 00 21 440
 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Social