pagina afb oversons

Scanton Parking+

Scanton Parking+ ontwikkelt en produceert innovatieve parkeersystemen. Wij beschikken over een landelijk opererende serviceorganisatie, dragen zorg voor professioneel projectmanagement en bieden ondersteuning en advies bij ontwerp en realisatie van parkeerprojecten.

Wij maken in onze systemen gebruik van web-based technologie, bieden onderscheidende systeemfuncties gebaseerd op een doordachte interactieve en intuitieve grafische interactie met de parkeerder en beheerder. Uiteraard inclusief een volledige integratie van intercom en camerabeelden. Onze parkeersystemen zijn ontworpen voor continue gebruik en zijn vanaf elke plek wereldwijd te beheren. Wij leveren daarmee complete, betrouwbare en innovatieve parkeeroplossingen.

Quotes

Parking+Protection koos op haar project “parkeergarage Jeroen Bosch Ziekenhuis” voor de LED verlichting van Scanton. Een mooie toepassing met heldere lichtopbrengst! Een goede stap in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

H. van Engelen
Parking + Protection

Meer referenties

TKH Parking Solutions

TKH Parking Solutions is een cluster van bekende en gerenommeerde TKH-bedrijven.

Samen bieden zij diverse innovatieve oplossingen en daarmee een compleet producten- en dienstenpakket voor professioneel parkeermanagement in de internationale parkeermarkt.

Meer info

Contact

 • Adres
  Industrieweg 22
  4153 BW Beesd
 • Telefoon
  088 - 00 21 440
 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Social